STIRILE PRIMARIEI

Primăria Municipiului Reșița a finalizat lucrările de modernizare a unui număr de 13 platforme de colectare a deșeurilor de la populație, din microraionul nr. 2 al cartierului Govândari și ca urmare, începând cu data de 24.09.2018 accesul în incinta acestora se va face doar pe bază de cartelă. Pentru cei care mai doresc cartele în plus, acestea se pot comanda contra cost (10 lei) la numărul de telefon 0722632337.

Pe parcursul celor trei zile ale evenimentului, reșiteniii vor avea ocazia să cumpere produse de sezon, la prețuri de producător, legume și fructe produse de localnici din județul Caras Severin miere și produse apicole, cătină, prăjituri de casă, dulciuri făcute după rețetele bunicilor, costume populare și podoabe artizanale, obiecte de decor, bijuterii hand-made.

Programul de lucrări este stabilit pentru perioada 22.05-14.06.2018 și poate suporta modificări în funcție de condițiile meteo.

Tinerii reșițeni care practică sporturi precum skateboarding, BMX riding, rollerblading etc. nu mai au mult de așteptat. Mâine, 5 aprilie, la ora 16.00, Primăria Reșita inaugurează noul skatepark pentru tinerii reșițeni și nu numai.

TUR Reșița va pune la dispoziția cetățenilor care doresc să asiste la Slujba de Înviere din Centrul Civic, oficiată de Părintele Protopop Gheorghe-Adrian Şuveți, transport în comun cu program prelungit până la ora 04.00.

În perioada 31 martie – 7 aprilie 2018, Primăria Municipiului Reşiţa organizează în Centrul Civic evenimentul „Târgul Primăverii” la care vor participa producători şi comercianţi de flori, ornamente şi mobilier de grădină, producători de produse tradiţionale româneşti şi meşteri populari.

Vineri, în 30 martie, cetățenii Reșiței sunt invitați la acțiunea de voluntariat desfășurată de angajații primăriei.

Primăria Municipiului Reșița aduce la cunoștința contribuabililor că până la data de 02.04.2018, inclusiv, se pot achita impozitele și taxele datorate bugetului local aferente primului semestru fără majorări de întârziere.

Primăria Municipiului Reșița, prin Direcția de Asistență Socială, organizează Cupa Seniorilor, un concurs de șah, table și remi pentru persoanele de vârsta a III-a.