PRIMĂRIA REȘIȚA SE ALĂTURĂ PROGRAMULUI ANTREPRENORIAT ÎN MIȘCARE, INIȚIAT DE DECATHLON

prim_resita 14.09.2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antreprenoriat în mișcare este un program pilot de inițiere în antreprenoriat care va susține planuri de afaceri și inițiative pentru dezvoltarea sectorului de turism sportiv și va oferi o finanțare de 10.000 de euro pentru implementarea unei propuneri de business în Reșița și Caraș Severin.

 

Programul cu orientare locală își propune să crească spiritul antreprenorial din zonă și să încurajeze inițiative care exploatează potențialul în cele două domenii – turismul și sportul.

Antreprenoriat în mișcare deschide o competiție adresată actualilor și viitorilor antreprenori locali care pot beneficia de: sesiuni de coaching și întâlniri cu experți, posibilitatea de a intra în colaborare cu RO Bike Valley  și partenerii din comunitate și, la final, o finanțare de 10.000 de euro din partea Decathlon, pentru implementarea celei mai bune propuneri de business local în turismul sportiv, conturată pe parcursul programului.

Este adresat tuturor celor care doresc să intre în lumea antreprenoriatului prin lansarea unei propuneri de business de la zero sau prin dezvoltarea unei afaceri existente în plan local, care conectează, prin produse sau servicii, sportul cu turismul local. Se pot înscrie atât persoanele fizice – actuali sau potențiali antreprenori, cât și societăți comerciale care activează deja în cele două domenii sau în alte industrii, dar au o propunere de afacere locală pentru creșterea turismului sportiv.

Două criterii vor sta la baza selectării participanților: afacerea pe care o pornesc sau dezvoltă trebuie să susțină îmbinarea turismului cu sportul, iar ideea de afacere trebuie implementată la nivel local, în Reșița sau Caraș-Severin

Înscrierile au loc în perioada 9 – 30 septembrie, pe site-ul www.antreprenoriatinmiscare.ro, iar proiectele selectate de către juriu vor fi anunțate între 5 și 6 octombrie.   

 

Fie că este vorba despre activități de petrecere a timpului liber activ (cycling, trekking, altele), pensiuni, ateliere de reparații pentru echipamentele sportive, zone de agrement, magazine de echipamente și accesorii, pe care participanții vor să le dezvolte, tot ce trebuie să facă este să se înscrie în program completând formularul de pe website-ul programului.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.antreprenoriatinmiscare.ro.